Poiana Vadului

Comuna Poiana Vadului – crampeiul din Tara Motilor- este aşezata în partea centrala a Muntilor Apuseni pe versantul sud-estic al Muntilor Bihor, la o distanta de 20 km de varful Curcubata (1849 m) si în partea nord- vestică a judetului Alba la o altitudine de 800- 1000 m.Poiana Vadului judetul Alba

Teritoriul comunei se află în apropierea DN 74 Alba Iulia- Câmpeni – Oradea, legat de aceasta prin DJ 750B Vadu Motilor- Poiana Vadului. Localitatea Poiana Vadului este situata la 18 km vest de Campeni.

Satele aflate in administrare sunt Poiana Vadului, Costesti, Duduieni, Fagetu de Sus, Fagetu de Jos, Hanasesti, Lupaieşti, Morcanesti, Pastesti, Petelei, Stanesti.

Primaria Poiana Vadului

Adresa: Poiana Vadului, Centru, nr.27, cod 517545
Telefon: 0258 – 785678
Fax: 0258 – 785646
Internet: www.poianavadului.ro

Lasă un răspuns


Copierea textelor, imaginilor etc de pe www.putereagricola.ro este permisa cu conditia de a se preciza sursa (cu link activ) si autorul.

Pentru cei care sunt mandri ca traiesc in Romania si au cunostinta de lucruri utile, frumoase din judetul, comuna, satul lor, ii invitam sa ne trimita informatiile la adresa romania@putereagricola.ro pentru a putea fi postate pe website. Va multumim ca vreti sa faceti parte din comunitatea PutereAgricola.ro!