Noslac

Localitatea Noslac se afla la o distanta de 69 km de Alba Iulia resedinta de judet, orasul cel mai apropiat este orasul Ocna Mures, la 7 km. Alt oras care se afla relativ aproape de centrul de comuna este orasul Aiud la o distanta de 36 km. Cel mai apropiat sat de centrul comunei este Captalan la l km, iar cel mai indepartat este Gabud la 2 km.

Teritoriul administrativ are o suprafata de 4835 ha ceea ce reprezinta 0,76 % din suprafata judetului si cuprinde cele 6 sate: Noslac- resedinta de comuna, Captalan, Copand, Gabud, Stana de Mures, Valea Ciuciului.

Din punct de vedere geografic, comuna Noslac este asezata la malul stang al raului Mures, in partea sudica a acestui rau. Patru sate sunt situate chiar pe albia raului. La o distanta de 3 km, mai spre sud-est se afla satul Gabud. Cu toate ca salele comunei Noslac sunt scaldate de apele Muresului, comuna dispune de un procent redus de teren drept, de ses. Cea mai mare parte a teritoriului este deluros, dealuri pe care se cultiva cereale sau sunt ocupate de pasuni si fanete sau sunt acoperite de paduri si arbusti.

Primaria Noslac

Adresa: Noslac, str.Principala nr.70, cod 517515
Telefon: 0258 – 889302
Fax: 0258 – 889101
Internet: http://www.primarianoslac.ro/

Lasă un răspuns


Copierea textelor, imaginilor etc de pe www.putereagricola.ro este permisa cu conditia de a se preciza sursa (cu link activ) si autorul.

Pentru cei care sunt mandri ca traiesc in Romania si au cunostinta de lucruri utile, frumoase din judetul, comuna, satul lor, ii invitam sa ne trimita informatiile la adresa romania@putereagricola.ro pentru a putea fi postate pe website. Va multumim ca vreti sa faceti parte din comunitatea PutereAgricola.ro!