Consiliul Judetean Alba

Adresa: Piata Ion I.C.Bratianu nr. 1, ALBA IULIA
Tel: 004 0258 813380
Fax: 004 0258 813325
web: www.cjalba.ro
email: cjalba@cjalba.ro

7,2 milioane de lei pentru finanțarea lucrărilor de infrastructură aflate în derulare în județul Alba

Consiliul Județean Alba a primit astăzi situația privind fondurile ce vor fi alocate de către Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice pentru realizarea proiectelor de investiții de la nivelul județului Alba, pentru lucrările aflate deja în derulare încă din anii trecuți.

Conform datelor primite astăzi, suma totală de 7.200.000 lei este repartizată astfel:

– 2.155.720 de lei pentru realizarea / extinderea / reabilitarea / modernizarea sistemelor de alimentare cu apă și a stațiilor de tratare a apei, pentru lucrări în localitățile: Unirea I, Unirea II, Inoc, Măhăceni, Dumbrava, Roșia de Secaș, Tău, Ungurei, Pănade, Inoc, Livezile, Săliștea și Bălcaciu;
– 3.112.280 lei pentru pentru realizarea / extinderea / reabilitarea / modernizarea sistemelor de canalizare și a stațiilor de epurare a apelor uzate, pentru lucrări în localitățile: Săsciori, Sebeșel, Laz, Rimetea, Daia Română, Roșia de Secaș, Scărișoara, Șpring, Cunța și comuna Unirea;

1.932.000 lei pentru reabilitarea / modernizarea drumurilor publice comunale sau a drumurilor publice din interiorul localităților, pentru lucrările în localitățile: Ampoița – Lunca Meteșului, Berghin, DJ107E -Beța, Strungari – Purcăreți; Șard.

Lasă un răspuns


Copierea textelor, imaginilor etc de pe www.putereagricola.ro este permisa cu conditia de a se preciza sursa (cu link activ) si autorul.

Pentru cei care sunt mandri ca traiesc in Romania si au cunostinta de lucruri utile, frumoase din judetul, comuna, satul lor, ii invitam sa ne trimita informatiile la adresa romania@putereagricola.ro pentru a putea fi postate pe website. Va multumim ca vreti sa faceti parte din comunitatea PutereAgricola.ro!