Resurse

v Fie ca este vorba de o societate proaspat infiintata sau de o entitate cu vechime in piata, departamentul (divizia etc) agricol trebuie format din oameni cu formare profesionala in domeniu si in egala masura cu deschidere catre valente de business.

Agriland 2000 a ridicat pentru mai multe companii astfel de departamente tinand cont de specificul implicat cat si de cerintele prezentului si viitorului in domeniul agricol.

Trebuie avut in vedere corelatia intre societatea mama si punctul de lucru (societatea fiica) si mai ales conditile de lucru ce le implica teritoriul unde se va desfasura activitatea departamentului agricol.

In judetele Timisoara si Arad, Agriland 2000 a ridicat doua astfel de departamente; in aceasta zona competitia in domeniul agricol fiind accentuata. Specificul acestei zone este dinamizat de fermele de intindere mare detinute si coordonate de investitori romani si straini (care pun accent pe performanta obtinuta intr-un timp relativ scurt).

In Sudul si Sud-Vestul tarii, Agriland 2000 a format, pentru puncte de lucru, echipe mici de oameni (pana in 5) care au activat in domeniul viticulturii si al culturii mari pe suprafete pana in 800ha.


Copierea textelor, imaginilor etc de pe www.putereagricola.ro este permisa cu conditia de a se preciza sursa (cu link activ) si autorul.

Pentru cei care sunt mandri ca traiesc in Romania si au cunostinta de lucruri utile, frumoase din judetul, comuna, satul lor, ii invitam sa ne trimita informatiile la adresa romania@putereagricola.ro pentru a putea fi postate pe website. Va multumim ca vreti sa faceti parte din comunitatea PutereAgricola.ro!