Carand

Comuna Carand este situata în nordul Depresiunii Sebis, la poalele Muntilor Codru-Moma, si are o suprafata administrativa de 3813 ha.

Din punct de vedere administrativ în componenta comunei intra doua sate: Carand – sat resedinta de comuna situat la o distanta de 92 km fata de municipiul Arad si Selistea. Comuna este atestata documnetar in 1429.

Rezervatiile naturale Padurea Sic, în suprafata de 17,8 ha si padurea de stejar pufos în suprafata de 2,1 ha, la care se adauga si izvoarele de apa termala sunt obiectivele turistice de prima importanta ale comunei.

Primaria Carand

Adresa: Str. Principala, nr. 71/B, 317070
Tel: 0257 – 321522
Fax: 0257 – 321522

Lasă un răspuns


Copierea textelor, imaginilor etc de pe www.putereagricola.ro este permisa cu conditia de a se preciza sursa (cu link activ) si autorul.

Pentru cei care sunt mandri ca traiesc in Romania si au cunostinta de lucruri utile, frumoase din judetul, comuna, satul lor, ii invitam sa ne trimita informatiile la adresa romania@putereagricola.ro pentru a putea fi postate pe website. Va multumim ca vreti sa faceti parte din comunitatea PutereAgricola.ro!