Arad

Municipiul Arad este un lacas vital pentru Vestul Romaniei. Parte a Banatului, Aradul este un centru industrial şi comercial cu o bogată tradiţie. Aşezarea sa geografică, la intersecţia drumurilor comerciale şi apropierea de graniţă, a favorizat dezvoltarea economică a oraşului.

Arad

Actuala cetate a Aradului este unul din cele mai importante monumente istorice existente, în momentul de faţă, în zona de vest a ţării.

Ridicată în a doua jumătate a secolului al XVII -lea, cetatea a fost considerată ca una dintre cele mai impresionante fortificaţii militare ale timpurilor respective.

Primaria Municipiului Arad

Adresa: 310130 ARAD, Bulevardul Revolutiei nr. 75, jud. Arad
Tel: 0257-281850
Fax 0257-284744
E-mail: pma@primariaarad.ro
Internet: www.primariaarad.ro

Lasă un răspuns


Copierea textelor, imaginilor etc de pe www.putereagricola.ro este permisa cu conditia de a se preciza sursa (cu link activ) si autorul.

Pentru cei care sunt mandri ca traiesc in Romania si au cunostinta de lucruri utile, frumoase din judetul, comuna, satul lor, ii invitam sa ne trimita informatiile la adresa romania@putereagricola.ro pentru a putea fi postate pe website. Va multumim ca vreti sa faceti parte din comunitatea PutereAgricola.ro!