Apateu

Comuna Apateu este situata in Campia Crisurilor si apartine judetului Arad, fiind situata in extremitatea nord-vestica a judetului la 35 km de orasul Ineu, 31 km de orasul Chisineu-Cris si 35 km de orasul Salonta din judetul Bihor.

Comuna Apateu a fost infiintata in anul 1968, intrand in componenta judetului Arad prin legea privind impartirea administrativ-teritoriala a Romaniei si este compusa din urmatoarele localitati:

Clima este temperat-continentala, cu ani ploiosi si ani secetosi.

Cea mai importanta resursa locala pentru locuitorii satului Apateu este pamantul pe care se practica agricultura ca principala sursa de venit a populatiei.

Primaria Apateu

Adresa: Apateu, Principala nr. 364, jud. Arad
Tel: 0257 – 327301
Fax: 0257 – 327301
Internet: www.apateu.ro

Lasă un răspuns


Copierea textelor, imaginilor etc de pe www.putereagricola.ro este permisa cu conditia de a se preciza sursa (cu link activ) si autorul.

Pentru cei care sunt mandri ca traiesc in Romania si au cunostinta de lucruri utile, frumoase din judetul, comuna, satul lor, ii invitam sa ne trimita informatiile la adresa romania@putereagricola.ro pentru a putea fi postate pe website. Va multumim ca vreti sa faceti parte din comunitatea PutereAgricola.ro!