Oportunitati

Camera agricolă județeană Vaslui organizează cursuri de calificare acreditate pentru următoarele meserii:

-Lucrător în cultura plantelor
-Lucrător în creșterea animalelor
-Apicultor
-Viticultor
-Pomicultor
-Legumicultor
-Tractorist agricol

Diplomele eliberate sunt acreditate și recunoscute de Ministerul Muncii,Familiei și Protecției Sociale,precum și de Ministerul Educației,Cercetării,Tineretului și Sportului și reprezintă documente obligatorii în vederea accesării de fonduri europene nerambursabile prin FEADR.

Alte relații suplimentare referitoare la condițiile de înscriere și actele necesare se pot obține de la sediul Camerei agricole județene Vaslui,din str.Decebal nr.16 (camera 8) sau la telefon:0235/314388

Cerere pentru inscriere – cursuri de calificare

Camera Agricola Judeteana Vaslui organizeaza cursuri pentru formarea si calificarea profesionala a producatorilor agricoli in urmatoarele meserii. Pentru serviciile efectuate, se percep tarifele:

– apicultor- 250 lei/cursant;
– legumicultor- 300 lei/cursant;
– viticultor-300 lei/cursant;
– pomicultor- 300 lei/cursant;
– lucrator in cultura plantelor: 300 lei/cursant;
– lucrator in cresterea animalelor: 300 lei/cursant;

In cazul realizarii de proiecte pentru absorbtia fondurilor europene, tariful perceput este : 1% din valoarea proiectului.

Documente necesare:

- cerere de inscriere;
- copie diploma de studii;
- copie act de identitate;
- copie certificate de nastere;
- copie certificate de casatorie( daca este cazul);
- dosar cu sina;

Lasă un răspuns


Copierea textelor, imaginilor etc de pe www.putereagricola.ro este permisa cu conditia de a se preciza sursa (cu link activ) si autorul.

Pentru cei care sunt mandri ca traiesc in Romania si au cunostinta de lucruri utile, frumoase din judetul, comuna, satul lor, ii invitam sa ne trimita informatiile la adresa romania@putereagricola.ro pentru a putea fi postate pe website. Va multumim ca vreti sa faceti parte din comunitatea PutereAgricola.ro!