Slobozia

Din comuna pana la orasul Pitesti , resedinta judetului din care face parte comuna Slobozia , sunt 55 km , iar pana la Gaesti cel mai apropiat oras , 25km. Localitati componente Nigrisoara, Slobozia.

Cu o suprafata totala de 6201 ha, comuna Slobozia detine in intravilan 1157 ha si in extravilan 5044 ha.

Suprafata teren localitatea Slobozia, Judetul Arges este de 6201 ha din care:

Total suprafata agricola 5360 ha din care

Total suprafata neagricola 841 ha.

Cea mai apropiata statie feroviara se afla la distanta de 25 km in orasul Gaesti . Comuna Slobozia , este strabatuta de trei drumuri judetene :503,659,702 F.

Comuna Slobozia este inconjurata de localitati care apartin judetelor : Arges (Mozaceni la nord-vest, Izvoru la vest, Popesti la sud-vest si Stefan cel Mare la est); Teleorman (Tatarastii de Jos la sud.)

Pe teritoriul comunei Slobozia nu s-au semnalat descoperiri arheologice , dar tiinand cont de descoperirile facute in teritoriile invecinate si de evenimentele istorice , consideram ca valea Dambovnicului a constituit loc prielnic pentru asezari omenesti timpurii .

Primaria Slobozia

Adresa: Comuna Slobozia, jud Arges
Tel. 0248/698.002
E-mail: primarie@slobozia.cjarges.ro

Lasă un răspuns


Copierea textelor, imaginilor etc de pe www.putereagricola.ro este permisa cu conditia de a se preciza sursa (cu link activ) si autorul.

Pentru cei care sunt mandri ca traiesc in Romania si au cunostinta de lucruri utile, frumoase din judetul, comuna, satul lor, ii invitam sa ne trimita informatiile la adresa romania@putereagricola.ro pentru a putea fi postate pe website. Va multumim ca vreti sa faceti parte din comunitatea PutereAgricola.ro!