Musatesti

Musatesti este o comuna in județul Arges, Muntenia, Romania.stema musatesti arges

Comuna Musatesti datoreaza actuala sa intindere reformei administrative din 1968, cand s-a format prin unirea celor doua comune de pana atunci, Stroesti, Musatesti , a doua dand denumirea noii comune oferind si sediul administrativ ( satul Vilsanesti).

Situat la poalele munților Fagaras, pe Valea Valsanului, satul Musatesti a fost intotdeauna reprezentat de oameni de seama, la cel mai inalt nivel: Constantin Dobrescu Arges, fost deputat in parlamentul Romaniei, invațatorul emerit Nicolae Teodorescu, cantareața de muzica populara Elisabeta Ticuța si ziaristul Nicolae Militaru.

Localitați componente Bolovanesti, Costesti-Valsan, Musatesti, Prosia, Robaia, Stroesti, Valea Faurului, Valea lui Mas, Valea Muscelului, Valsanesti.

Suprafata totala a comunei Musatesti este de 9700 ha din care intravilan 540 ha si extravilan 9160 ha.

Primaria Musatesti

Adresa: Comuna Musatesti, jud Arges
Tel: 0248 – 268 622 / 0248 – 268 707
E-mail: primarie@musatesti.cjarges.ro

Lasă un răspuns


Copierea textelor, imaginilor etc de pe www.putereagricola.ro este permisa cu conditia de a se preciza sursa (cu link activ) si autorul.

Pentru cei care sunt mandri ca traiesc in Romania si au cunostinta de lucruri utile, frumoase din judetul, comuna, satul lor, ii invitam sa ne trimita informatiile la adresa romania@putereagricola.ro pentru a putea fi postate pe website. Va multumim ca vreti sa faceti parte din comunitatea PutereAgricola.ro!