Micesti

Comuna Micesti este situata in partea centrala a judetului Arges,iar satul Micesti care este centru de resedinta al comunei,se afla la o distanta de 12 km fata de Municipiul Pitesti. Intravilan: 380 ha. Extravilan: 4020 ha.

Comuna se compune din urmatoarele sate:

Cele mai vechi urme de existenta umana dateaza din perioada romana constand dintr-un castru (sec. I – III ) aflat la Purcareni. Era asezat pe malul drept al Raului Doamnei, de forma dreptunghiulara, construit din pamant si apartine liniei de aparare “Limes Transalutanus “construita intre anii 193 si 211 e.n. de catre Inparatul Septimius Severus.

Cea mai veche atestare documentara este consemnata in cazul satului Micesti.

Primaria Micesti

Adresa: Com. Micesti, jud Arges
Telefon: 0248 – 234 002 / 0248 – 234 020
Email: primarie@micesti.cjarges.ro
Internet: www.comunamicesti.ro

Lasă un răspuns


Copierea textelor, imaginilor etc de pe www.putereagricola.ro este permisa cu conditia de a se preciza sursa (cu link activ) si autorul.

Pentru cei care sunt mandri ca traiesc in Romania si au cunostinta de lucruri utile, frumoase din judetul, comuna, satul lor, ii invitam sa ne trimita informatiile la adresa romania@putereagricola.ro pentru a putea fi postate pe website. Va multumim ca vreti sa faceti parte din comunitatea PutereAgricola.ro!