Ciofrangeni

Comuna Ciofrangeni este situata in partea central-vestica a judetului Arges, de o parte si de alta a raului Topolog, pe cursul mijlociu al acestuia.

Comuna Ciofrangeni este strabatuta de viaductul Topolog, cel mai lung pod de cale ferata din țara (din nefericire, actualmente nefuncțional), ce masoara aproape 1.400 de metri, fiind susținut de 39 de piloni uriași, din care cel mai inalt are 48 de metri. Viaductul Topolog traverseaza valea și raul cu același nume,trecand prin curțile oamenilor.

Satele aflate in administratia comunei Ciofrangeni sunt Lacurile, Ciofrangeni, Schitu Matei, Burcusi, Piatra.

Cu o suprafata totala de 4335.21 ha, in intravilan se afla aprox 688,85 ha iar terenul extravilan se intinde pe un areal de 3646.36 ha.

Primaria Ciofrangeni

Adresa: Com. Ciofrangeni, Judetul Arges
Tel. 0248 – 747 155
Email: primarie@ciofrangeni.cjarges.ro
Internet: www.primariaciofrangeni.ro

Lasă un răspuns


Copierea textelor, imaginilor etc de pe www.putereagricola.ro este permisa cu conditia de a se preciza sursa (cu link activ) si autorul.

Pentru cei care sunt mandri ca traiesc in Romania si au cunostinta de lucruri utile, frumoase din judetul, comuna, satul lor, ii invitam sa ne trimita informatiile la adresa romania@putereagricola.ro pentru a putea fi postate pe website. Va multumim ca vreti sa faceti parte din comunitatea PutereAgricola.ro!