Sintea Mare

Comuna Sintea Mare este situata in Campia Crişului Alb si are o suprafata administrativa de 11871 ha.Sintea_Mare_jud_Arad

Administrativ-teritorial, Sintea Mare se afla in nordul judetului Arad, la 50 km de resedinta de judet, municipiul Arad.

Din componenta comunei Sintea Mare fac parte satele: Sintea Mare – sat resedinta de comuna situat la o distanta de 50 km fata de municipiul Arad, satul Adea si satul Tipar.

Teritoriul este strabatut de la est la vest de paraul Teuz, principalul afluent al Crişului Negru in care se varsa la marginea satului Tamaşda, jud. Bihor.

Primaria Sintea Mare

Adresa: Str. Principala 228 cod: 317300, jud. Arad
Tel: 0257 – 357 101
Fax: 0257 – 357 100
Internet: www.comunasinteamare.ro

Lasă un răspuns


Copierea textelor, imaginilor etc de pe www.putereagricola.ro este permisa cu conditia de a se preciza sursa (cu link activ) si autorul.

Pentru cei care sunt mandri ca traiesc in Romania si au cunostinta de lucruri utile, frumoase din judetul, comuna, satul lor, ii invitam sa ne trimita informatiile la adresa romania@putereagricola.ro pentru a putea fi postate pe website. Va multumim ca vreti sa faceti parte din comunitatea PutereAgricola.ro!